dilluns, 24 de febrer de 2014

Btt Ribes 2014 por Joanmi

Btt Ribes 2014. Ha estat la meva primera cursa btt i ha sigut una experiencia formidable i molt gratificant per haberla finalitzat. La ruta molt xula amb molt sender, corriols pel bosc formidables, gran varietat d'escenaris pels voltants de sant pere i olivella. Potser alguna pujada en asfalt una mica "lastrera" i trams a on per força tenies q remuntar amb la bici a coll, pero tambe ha tingut el seu rollet. I es tambe d'agrair la companyia durant la ruta dels meus dos companys de batalla. Gracies jose i alberto no m'ho esperava fer-la plegats i ha estat un punt extra de motivacio en fet un gran equip.
Ara ja pensant en la proxima, la inscripcio a la portals ja es una realitat i qui sap poder m'enredo en alguna altre abans ja que encara hem d'esperar molt per la portals i la experiencia m'ha agradat molt hihihi.
I despres de la cursa a recuperar forces amb el gran apatat que ens hem marcat a "la torrada". Hem menjat d'allo millor i hem rigut molt sobretot amb el "metre i duenyo" hihihi. Un personatge peculiar. I sobretot la gran pinya que erem tots encantadors, molt a gust tot plegat.

 BTT Ribes 2014. Ha sido mi primera carrera de bicicleta de montaña y ha sido una experiencia maravillosa y muy gratificante por haberla terminado. La ruta muy xula con un montón de senderos, senderos por bosque oscuro, formidable variedad de escenarios alrededor de San Pedro y Olivella. Puede que con alguna subida en asfalto un poco "lastrera" y donde por fuerza tenía que subir con la bicicleta en el cuello, pero también tiene su rollito. Y también agradecer la compañía en  ruta de mis dos colegas. Gracias Jose y  Alberto,  no esperaba hacerla juntos y ha sido un punto extra de motivación ;-) de hecho un gran equipo. Ahora  a pensar en la próxima, la inscripción en La Portals es ya una realidad y quién sabe,  puede que me  enrede en alguna otra antes, puesto que todavía tenemos que esperar mucho para La Portals y la experiencia me ha gustado hihihi.
Y después de la carrera para recuperar fuerzas, el  gran ágape que nos han brindado en la Torrada. Hemos comido muy bien y nos hemos reído  mucho, especialmente con el "metre y duenyo" hihihi. Un personaje peculiar. Y sobre todo la gran  piña  que eramos todos, muy cómodo.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada